Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Kamersteiger 75 cm

Op zoek naar een kamersteiger 75 cm? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Met behulp van een kamersteiger 75 cm, kunt u met groot gemak in smalle ruimtes aan het werk.

Toont alle 26 resultaten

De smalle kamersteiger kan namelijk met groot gemak door deurposten en maakt het werken in en rondom het huis erg prettig. Wij beschikken over breed assortiment kamersteigers! Met een breedte van 75 cm kunnen wij u een werkhoogte tot 8 meter aanbieden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Contact ons dan gerust.

Kamersteiger 75 cm kopen

De kamersteiger met een breedte van 75 cm is de smalste kamersteiger uit ons assortiment. Ondanks de smalle variant is de kamersteiger zeer robuust, stabiel en erg prettig om mee te werken op grote hoogte. De smalle kamersteiger is vervaardigd uit aluminium, dit aluminium wordt ook gebruikt bij de productie van vliegtuigen, waarmee u verzekerd bent dat de kamersteiger altijd veilig is.

De kamersteiger 75 cm is prettig om werkzaamheden uit te voeren in en rondom het huis, tot een werkhoogte van 8 meter. Hiermee kunt u bijvoorbeeld werkzaamheden uitvoeren aan gevels, kozijnen of  daken.

Wanneer u nog eventueel vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Contact kan op meerdere manieren, dit kan telefonisch via 076-303 35 96 of mail ons.


Smalle kamersteigers

De kamersteiger met een breedte van 75 cm wordt in de volksmond ook wel smalle kamersteiger genoemd. Vaak wordt een smalle kamersteiger gebruikt voor werkzaamheden in en rondom het huis, dit komt mede doordat deze kamersteiger erg wendbaar is en overal tussendoor kan. Onze kamersteigers zijn tot een werkhoogte van 8 meter beschikbaar en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Onze kamersteigers worden gekenmerkt door de prijs/kwaliteit verhouding. De kamersteigers zijn zeer licht van gewicht waardoor ze snel zijn op te bouwen en indien nodig dit zelfs zonder hulp te realiseren is. Naast het lichte gewicht en de eenvoud in het opbouwen voldoen al onze kamersteigers aan de strengste veiligheidseisen die gesteld worden door instanties. Bij Alumexx bent u verzekerd van de beste kwaliteit, de snelste levering en beste service. Mede door onze productietechnieken, zijn wij in staat binnen korte periode grote getale kamersteigers te produceren, die vervaardigd zijn uit het beste kwaliteit aluminium en binnen 24 uur bij u bezorgd.

Naast kamersteigers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor rolsteigersladderstrappensteigeraanhangers en nog veel meer soorten klimmaterialen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via 076-303 35 96.


Kamersteigers van Alumexx

Naast onze kamersteigers die beschikken over een breedte van 75 cm, bieden wij ook kamersteigers 90 cm aan. Deze iets bredere kamersteiger biedt net wat meer ruimte op het platform, waardoor u bijvoorbeeld met meerdere personen op het platform kunt werken om bijvoorbeeld uw materialen op het platform te plaatsen.

Alle kamersteigers van Alumexx zijn van de hoogste kwaliteit en bieden u de beste werkconform tijdens werkzaamheden in en rondom het huis. Uiteraard ontvangt u ook bij al onze kamersteigers 5 jaar fabrieksgarantie, snelle en gratis verzending én 30 dagen gratis uitproberen.

Alle kamersteigers worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Dit betekent dat alle kamersteigers voldoen aan onze veiligheids- en kwaliteitsnormen en uw veiligheid op grote hoogte gewaarborgd is. Omdat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat, worden alle steigers vervaardigd met de beste materialen en machines in omloop.

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 076-303 35 96 of mail ons.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: