Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Montagetrappen

Bent u op zoek naar een montagetrap? Onze montagetrappen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en zijn geproduceerd uit hoogwaardig aluminium, dat gekenmerkt wordt door de robuustheid en het lichte gewicht.

Montagetrap

Onze montagetrappen worden met name in de bouw- en industriesector gebruikt, maar steeds vaker zien we ook onze montagetrappen gebruikt worden voor klussen in en rondom het huis. Een montagetrap kopen doet u eenvoudig en snel bij Alumexx.nl, bij ons geniet u van vele voordelen zoals;

  • Gratis verzending;
  • Verzending binnen 24 uur;
  • 30 dagen gratis uitproberen;
  • Altijd snelle en veilige betaalmethoden.

De montagetrappen van Alumexx worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dit betekent dat al onze montagetrappen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en voldoen aan de EN 131 en EN 2484.

Montagetrap kopen

Wanneer u een montagetrap koopt, moet u rekening houden met verschillende aspecten, denk hierbij aan de extra hoogte die u benodigd heeft. Zo heeft een ALX montagetrap met 1 trede een hoogte van 20 cm, de ALX montage trap met 2 trede 40 cm en onze hoogste ALX montagetrap met 3 trede 60 cm hoogte.

Een zeer populair montagetrap binnen ons assortiment is de ALX montagetrap. Deze montagetrap wordt gekenmerkt door de robuustheid, het lichte gewicht, de opengewerkte antislipprofiel én het comfort. Deze montagetrap wordt zowel in de professionele als in de markt voor de hobbyisten gebruikt en is zeer flexibel inzetbaar.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over onze montagetrappen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via mail of telefonisch via 076-303 35 96. Online een montagetrap kopen kan uiteraard via onze webshop, bestel vandaag nog!

Montagetrappen van Alumexx

Als aanbieder van vele klimmaterialen kunt u naast montagetrappen, ook voor andere producten zoals rolsteigerskamersteigers en telescoopladders bij ons terecht. Onze montagetrappen zijn verkrijgbaar zonder én met rooster. Dit betekent bijvoorbeeld dat u met een montagetrap met rooster veilig en comfortabel in de buitenlucht kunt werken. De regel valt door het rooster heen en u voorkomt op deze manier uitglijdgevaar. Bekijk onze montagetrap met rooster.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder en helpt u op deze manier met het selecteren van het meest geschikte product voor u. U kunt ons telefonisch bereiken via 076-303 35 96 of mail ons.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: