Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Bordestrappen

Het assortiment van Alumexx beschikt over diverse soorten bordestrappen, waarmee u diverse werkzaamheden in en rondom het huis/kantoor kunt uitvoeren. Een bordestrap heeft extra brede treden voor een stevig en veilig stavlak en wordt met name toegepast als magazijn- of onderhoudstrap.

Omdat een bordestrap op verschillende plekken gebruikt wordt is het van belang dat deze zeer licht van gewicht en flexibel inzetbaar is. Mede door de flexibele inzetbaarheid van een bordestrap beschikt het assortiment van Alumexx over diverse soorten bordestrappen, hierbij kunt u denken aan diverse soorten treden, materialen of stabiliteitsmaatregelen.

Bordestrap

Wanneer u een bordestrap van Alumexx koopt bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit en stabiliteit, maar bieden wij u ook een snelle en kosteloze verzending binnen 24 uur, 30 dagen gratis uitproberen periode en diverse veilige betaalmethoden.

Heeft u vragen over onze bordestrappen of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder? Contact ons via het contactformulier of telefonisch via 076-303 35 96.

 

Voordelige bordestrap kopen

Een voordelige bordestrap kopen doet u uiteraard via Alumexx.nl, vele duizenden klanten gingen u voor en profiteerden van een goedkope bordestrap die flexibel en altijd inzetbaar is. Mede door onze slimme productie- en inkoopkanalen kunnen wij zeer grote voorraden hanteren, wat betekent dat wij u kunnen laten profiteren van de voordeligste prijzen in de markt.

Welke voordelige bordestrap u ook koopt, bij ons geniet u van kwaliteit en veiligheid voor alle klussen met een bordestrap. Mede door het gebruik van de beste materialen is uw veiligheid niet alleen in goede handen, maar gaat de bordestrap doorgaans jarenlang mee.

Naast ons aanbod reguliere bordestrappen, zijn er ook bordestrap aanbiedingen te vinden op onze site. Bekijk de bordestrap aanbiedingen en geniet van nog meer voordeel op uw prijs! Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 076-303 35 96.

 

Bordestrap van Alumexx

Een bordestrap heeft haar naam te danken aan het bordes dat bevestigd is aan de trap. Dit bordes (ook wel plateau genoemd), is gemonteerd boven de hoogste trede van de trap en zorgt er voor dat u werkzaamheden op een veilige manier kunt uitvoeren. Door op het bordes te staan kunt u stabiel uw werkzaamheden uitvoeren en uw klus in minimale tijd veilig uitvoeren.

Wanneer u niet op het hoogste niveau van de trap hoeft te staan kunt u er ook voor kiezen om het bordes te gebruiken voor uw materialen, zo hoeft u niet telkens van de trap te stappen en is het werken met én op een bordestrap van Alumexx prettig en efficiënt.

Bekijk ons assortiment bordestrappen en geniet van vele voordelen. Indien u graag advies wilt over de beste of meest passende bordestrap voor u, dan helpen wij u graag verder. Naast bordestrappen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere huishoudtrappendubbele trappenkeukentrappen en magazijntrappen.

Contact onze klantenservice via het contactformulier of bel ze op via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: