Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Basic line rolsteiger 5m werkhoogte

Prachtige Basic Line rolsteigers waarmee u een veilige werkhoogte van 5 meter bereikt. De Basic line rolsteiger 5m werkhoogte is vervaardigd uit aluminium en is zeer licht van gewicht.

Bestel vandaag nog en geniet van vele mooie voordelen, zo leveren wij gratis binnen 24 uur, heeft u de keuze uit diverse veilige betaalmethoden en kunt u uw aankoop 30 dagen gratis uitproberen.

Heeft u vragen omtrent de Basic line rolsteiger 5m werkhoogte? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons telefonisch via 076-303 35 96 of mail ons.

Basic line rolsteiger 5 meter

De Basic line rolsteiger 5 meter werkhoogte is één van de populairste rolsteigers uit ons assortiment. Waar voorheen met name professionals veel met deze rolsteigers werkte, maakt tegenwoordig de doe-het-zelver ook veel gebruik van deze veelzijdige rolsteiger. De Basic line rolsteiger 5m werkhoogte is vervaardigd uit aluminium, dat er voor zorgt dat de steiger zeer licht van gewicht is, en hierdoor eenvoudig op te bouwen is.

Een rolsteiger met een werkhoogte van 5 meter is ideaal voor werkzaamheden aan gevels, kozijnen en dakgoten. De rolsteiger 5 meter werkhoogte voldoet aan alle Nederlandse wetgevingen (o.a. EN-1004) en is tevens voorzien van Tüv keuring.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit mag telefonisch via 076-303 35 96 of mail ons.


Rolsteiger 5 meter werkhoogte kopen

Een rolsteiger met een werkhoogte van 5 meter koopt u uiteraard bij Alumexx.nl. Wij beschikken over grote voorraden en hanteren een zeer aantrekkelijk prijs/kwaliteitverhouding. Onze rolsteigers worden geproduceerd met behulp van de beste machines, materialen en door de beste vakmensen. Onze rolsteigers voldoen aan de strengste eisen voor het werken op grote hoogte, zeer licht van gewicht en snel op te bouwen. De rolsteiger is gemakkelijk in 8 minuten op te bouwen zonder gereedschap door 1 persoon. Alleen een waterpas wordt aangeraden om de steiger eventueel goed recht te zetten, mocht dat nodig zijn door een ongelijke ondergrond.

Ons assortiment rolsteigers is beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes, zo kunt u bij ons terecht voor een breedte van 75 cm tot een lengte van 125 tot 250 cm. Daarnaast heeft u tevens de keuze voor een rolsteiger met of zonder voorloopleuning. Vragen? Neem dan gerust contact met ons.


Assortiment rolsteigers bij Alumexx

Naast ons assortiment Basic line rolsteiger 5 meter, kunt u bij ons ook terecht voor vele andere werkhoogtes rolsteigers. Zo beschikken wij over rolsteigers van 4 meter tot 12 meter werkhoogte, welke uiteraard in diverse breedtes en lengtes verkrijgbaar zijn. Welke werkhoogte Basic Line rolsteiger u ook koopt, bij ons profiteert u altijd van de beste voordelen. Zo is verzending kosteloos en kunnen wij doorgaans uw rolsteiger al binnen 24 uur leveren. Verder kunt u bij ons uit diverse soorten betaalmethoden kiezen én heeft u de beschikking om uw aankoop kosteloos 30 dagen uit te proberen.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft, denk bijvoorbeeld aan het gebruik, de meest ideale werkhoogte of opbouwinstructies. Wij helpen u graag verder! U kunt ons contacten via de telefoon op het nummer 076-303 35 96, uiteraard zijn wij ook bereikbaar via de mail. Bent u niet op zoek naar een rolsteiger? Dan kunt u bij ons ook terecht voor onder andere kamersteigersbordestrappen en steigeraanhangers, steigeronderdelen en andere klimmaterialen.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: