Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs

Liften

Werkt u vaak alleen en wilt u snel in de hoogte kunnen werken, zonder tijd te verspillen aan het opbouwen van een rolsteiger? Dan is een steigerlift ideaal voor u. Met behulp van een steigerlift, gaat u veilig en snel de hoogte in, de steigerlift is standaard te gebruiken door normale deuropeningen en zeer eenvoudig transporteerbaar. Interesse? Bestel dan vandaag nog online.

 

Eenmansliften

Met behulp van een eenmanslift kunt u zeer eenvoudig en zeer comfortabel in de hoogte werken, zonder hiervoor eerst een rolsteiger op te bouwen. Een eenmanslift wordt veel gebruikt door professionals en is een zeer populair product binnen ons assortiment.

Een eenmanslift is zowel binnen, als buiten te gebruiken en kan eenvoudig door standaard deurposten door. De eenmanslift van Alumexx is manueel te gebruiken voor verticaal en horizontaal transport en voldoet aan de huidige normeringen en ARBO- eisen.

Heeft u vragen omtrent het gebruik van de eenmanslift? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via mail of telefonisch via 076-303 35 96.

Steigerlift kopen

Een steigerlift kopen doet u uiteraard bij Alumexx.nl. Met vele jaren ervaring, een eigen productieproces en een breed assortiment, weten wij precies aan welke eisen een steigerlift moet voldoen. Iedere steigerlift die uit onze fabriek rolt voldoet aan de strengste eisen en is volledig geproduceerd op de wensen van onze doelgroep en onze ervaring als marktleider en fabrikant.

Koopt u een steigerlift via Alumexx.nl? Dan geniet u van een snelle en kosteloze verzending en 30 dagen gratis uitproberen.


Over Alumexx

Alumexx beschikt over een zeer breed assortiment klimmaterialen voor particulieren en zakelijke gebruikers. Naast eenmansliften kunt u bij ons ook terecht voor rolsteigerskamersteigerssteigeraanhangersladderstrappenbordestrappen en veel meer.

Wij beschikken over onze eigen fabriek, waarbij wij dagelijks grote aantallen klimmaterialen produceren en onze producten door ontwikkelen.

Bij Alumexx geniet u niet alleen van kwaliteit, maar ook van andere voordelen. Zo geniet u van gratis verzending binnen 24 uur, 30 dagen uitproberen, veilige betaalmethoden en scherpe tarieven.

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons contacten via de chat op de website, mail of telefonisch via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: