Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs

Steigeraanhangers

Maakt u dagelijks gebruik van uw rolsteiger op verschillende locaties door heel het land? Heeft u dan weleens nagedacht over de aanschaf van een steigeraanhanger? Met behulp van een steigeraanhanger maakt u het uzelf dagelijks zeer gemakkelijk, dit vanwege het gemak waarmee de rolsteiger van A naar B getransporteerd kan worden.

Bijvoorbeeld onze Alumexx ALX Basic Carrier is een eenvoudige, degelijke steigeraanhanger: Alle onderdelen liggen vast en overzichtelijk op de aanhanger. Vervoer voortaan gemakkelijk al je steigeronderdelen.

Steigeraanhanger kopen

De aanhanger biedt plaats voor een rolsteiger van maximaal 14 meter werkhoogte (incl. toebehoren), is van hoge kwaliteit, licht in gewicht, RDW/TÜV goedkeuring en standaard rijbewijs B is voldoende. Kortom, bent u op zoek naar een eenvoudig en veilig vervoersmiddel voor uw rolsteiger(s)? Bestel van vandaag nog de steigeraanhangers van Alumexx, wij garanderen u een snelle en gratis verzending, 5 jaar garantie en de mogelijkheid om te kiezen uit diverse betaalmethoden.

Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met al uw vragen. Contact kan via het contactformulier of per telefoon via 076 – 303 35 96.

Aanhanger met rolsteiger

Het gebruik van een steigeraanhanger biedt vele voordelen, naast het feit dat u eenvoudig uw rolsteiger van A naar B vervoert, is het ook nog eens veel veiliger. Doordat alle materialen geborgd zijn, hoeft u niet bang te zijn dat u bepaalde onderdelen verliest. Daarnaast ziet u in één oogopslag of alle materialen aanwezig zijn, zodat u deze niet kwijtraakt.

Enkele voordelen van steigeraanhangers:

  • Altijd veilig onderweg, zonder verlies van onderdelen;
  • Snel en zonder gedoe naar uw werklocatie;
  • Beschikbaar vanaf B- Rijbewijs.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder en kunnen u tevens technische specificaties volledig toelichten.

 

Aanhanger voor rolsteiger kopen

Op zoek naar een aanhanger voor rolsteigers? Bestel deze dan vandaag nog. Alle steigeraanhangers voldoen ruim aan de Norm NEN 1004 en hebben een RDW/TÜV goedkeuring. Dit betekent dat u altijd veilig onderweg bent en zonder zorgen van A naar B kunt rijden.

Naast steigeraanhangers beschikken wij ook over losse rolsteigerskamersteigers, vouwsteigers en steigeronderdelen. Ons volledig assortiment is geproduceerd uit de beste materialen en voldoen aan de strengste wetten en regels vanuit de overheid.

Bestel vandaag nog en wij garanderen u een snelle en gratis verzending, inclusief uitprobeertermijn en 5 jaar garantie. Vragen? Bel dan naar 076 – 303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: