Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoeken

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Overige steigers

Bent u op zoek naar een specifieke rolsteiger? Zoals een trapgatsteiger, mobile gym of eenmanslift? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Naast ons reguliere aanbod kamersteigers en rolsteigers hebben wij ook diverse steigers voor specifiek gebruik. Bekijk ons aanbod online en bestel vandaag nog!

Steiger op maat kopen

Bent u op zoek naar een specifieke steiger? Bijvoorbeeld een steiger om te gebruiken in het trappengat, een steiger die u kunt gebruiken als mobile gym, of een eenmanslift? Dan bent u bij Alumexx.nl aan het juiste adres. Mede doordat wij de productie van de steigers in eigen beheer hebben, kunnen wij ook steigers op maat realiseren, zo kunt u voor iedere klus, veilig en comfortabel werken op een steiger van Alumexx.

Alumexx is expert in de productie van steigers op maat, denk hierbij aan:

Trapgatsteigers
Een trapgatsteiger is een ideale steiger voor werkzaamheden in een trapgat of trappenhuis. De trapgatsteiger wordt gekenmerkt door het lichte gewicht en het feit dat deze eenvoudig door 1 persoon is op te bouwen. Op een trapgatsteiger kunt u zelfs met twee personen tegelijkertijd werken. Meer informatie? Lees alles over onze Trapgatsteigers

Mobile gym
Thuis of lekker in de buitenlucht sporten doet u uiteraard met de mobile gym van Alumexx. De Mobile gym staat gelijk aan een full body fitness station en krachtstation in één. De mobile gym is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hierdoor sterk genoeg om oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht uit te oefenen.

De mobile gym is uitgerust met een trekhaak, waarmee u de gym met groot gemak koppelt aan uw fiets. Meer informatie? Lees meer over onze mobile gym.

Eenmanslift
Op zoek naar een eenmanslift? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Met behulp van een eenmanslift gaat u met groot gemak en op een veilige manier de hoogte in. Alumexx beschikt over eenmansliften in diverse hoogtes, zo is er voor iedere klus een geschikte eenmanslift. De XS-lift is manueel te gebruiken voor verticaal en horizontaal transport van personen en past bovendien gemakkelijk tussen deuropeningen voor binnen gebruik.

Meer informatie? Lees dan meer over ons XS-Lift eenmanslift.

Assortiment Alumexx

Bij Alumexx geniet u van een breed assortiment steigers, denk hierbij aan rolsteigers, kamersteigers, huishoudtrappen, bordestrappen, telescoopladders, steigeronderdelen en steigeraanhangers. Welk soort steiger u ook aanschaft, bij Alumexx weet u zeker dat uw steiger voldoet aan de strengste veiligheidseisen en beschikt over de beste comfort.

Wij produceren ons aanbod geheel in eigen fabriek, waardoor wij zeker weten dat uw veiligheid gewaarborgd is en de steiger voldoet aan de strengste eisen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2249 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: