Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Kamersteiger 90 cm

Op zoek naar een kamersteiger die beschikt over een breedte van 90 cm? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot en breed assortiment kamersteiger 90 cm, die voor uiteenlopende werkzaamheden in en rondom het huis gebruikt kunnen worden.

Al onze brede kamersteigers zijn vervaardigd met behulp van de beste materialen, machines en door de beste vakmensen. Kortom, uw veiligheid op grote hoogte is gewaarborgd.

Bekijk ons assortiment kamersteiger 90 cm en bestel vandaag nog! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kamersteiger 90 cm kopen

Een kamersteiger 90 cm breed is een van de meest gebruikte kamersteigers in omloop. De breedte van 90 cm is erg prettig om te gebruiken in zowel smalle als brede ruimtes. Met behulp van de steigerwielen is de kamersteiger zeer wendbaar en kunt u deze zowel binnen als rondom het huis gebruiken. Deze kamersteiger is vervaardigd uit zeer robuust aluminium, wat betekent dat de steiger voldoet aan alle veiligheidseisen en altijd genoeg veiligheid biedt in de hoogte. De kamersteiger is erg prettig voor dagelijks gebruik, dit komt mede door het lichte gewicht en het feit dat de steiger al binnen enkele minuten is opgebouwd. Kortom, niets staat u meer in de weg voor comfortabel op grote hoogte werken.

Heeft u vragen over onze kamersteigers 90 cm breed? Dan helpen wij u graag verder. U kunt uw vragen telefonisch via 076-303 35 96 of via mail stellen.


Kamersteiger 90 cm aanbieding

Bij Alumexx bent u verzekerd van een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. Mede door onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij zeer grote aantallen kamersteigers produceren, dit doen wij op dusdanig niveau dat wij de kosten laag kunnen houden en u hierdoor een zeer voordelige prijs kunnen bieden. Echter, naast ons regulier aanbod kamersteigers 90 cm, bieden wij u ook kamersteiger 90 cm aanbiedingen aan. Deze aan biedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, maar zijn ook voorzien van onze overige voordelen zoals:

  • Snel en gratis verzonden;
  • Diverse veilige betaalmethoden;
  • Goed bereikbare klantenservice;
  • Het breedste online aanbod;
  • 30 dagen gratis uitproberen.

Welke kamersteiger u ook aanschaft. Bij Alumexx bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en producten! Al onze producten voldoen aan de strengste regelgeving omtrent veilig werken op grote hoogte! Vragen? Contact ons. Is de kamersteiger 90 cm te breed? Dan kunt u ook kiezen voor een kamersteiger 75 cm. Deze kamersteiger beschikt over hetzelfde comfort, veiligheid en robuuste onderdelen, maar is wat smaller van stuk. Ideaal voor werkzaamheden in het huis. De kamersteiger past namelijk door vrijwel alle deurposten.


Kamersteigers van Alumexx en meer!

Voor een veilige kamersteiger bent u bij ons aan het goede adres! Uiteraard kunt u ook voor andere klimmaterialen bij ons terecht. Zo beschikken wij ook over onder andere grote aantallen rolsteigerssteigeronderdelenbordestrappen en telescoopladders. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en beschouwen ons productieproces als aorta van ons bedrijf. Met de beste materialen, machines en specialisten proberen wij u iedere dag het beste te bieden.

Niet alleen uw veiligheid is voor ons van belang, maar wij besteden ook veel aandacht aan het ontlasten van het milieu. Mede door onze geavanceerde productietechnieken zijn wij in staat om zeer efficiënt te produceren, dit betekent minder uitstoot, minder afvalstoffen en minder ongebruikt materiaal. Hiermee wordt het milieu minder belast en worden ook de verpakkingsmaterialen efficiënter en milieuvriendelijker.

Heeft u vragen over onze producten, service of uw voordelen? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder. Contact kan via 76-303 35 96 of via mail. Wij helpen u graag verder.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2153 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: