Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Basic line rolsteiger 9m werkhoogte

Prachtige steigers waarmee u veilig aan de slag kunt op 9 Meter werkhoogte. Vandaag besteld is levering binnen 24 uur. Uiteraard is de levering geheel kosteloos en krijgt u standaard 5 jaar fabrieksgarantie. De rolsteiger 9 meter werkhoogte voldoet aan alle strenge eisen voor werken op grote hoogte, zodat uw veiligheid gegarandeerd is.

Basic line rolsteiger 9 meter

Bent u op zoek naar een rolsteiger met een werkhoogte van 9 meter? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Met behulp van een rolsteiger 9 meter werkhoogte kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren aan gevels, daken of andere hoge objecten. De Basic Line rolsteiger 9 meter werkhoogte is geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruikt, dit maakt het de rolsteiger dan ook één van de meest verkochte rolsteiger uit ons assortiment. Met behulp van deze rolsteiger kunt u tot grote hoogte werkzaamheden uitvoeren, dit betekent natuurlijk ook dat alle veiligheidsmaatregelen moeten kloppen. Onze rolsteigers voldoen aan de strengste eisen voor het werken op grote hoogte en zijn dan ook voorzien van een N-EN 2004 normering. Dit betekent dan ook dat uw veiligheid altijd gewaarborgd is en dat u veilig en comfortabel kunt werken op de Basic Line rolsteiger 9 meter werkhoogte.

Naast uw veiligheid, laten wij u ook graag profiteren van onze voordelen. Zo wordt uw bestelling gratis binnen 24 uur geleverd, kunt u maar liefst 30 dagen gratis uitproberen, krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie én kunt u kiezen uit diverse veilige betaalmethoden. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservicemedewerkers helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 076-303 35 96.


Rolsteiger 9 meter kopen

Een rolsteiger 9 meter kopen doet u uiteraard bij Alumexx.nl. Onze gehele productieproces is in eigen beheer, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen leveren. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen, zo maken wij gebruik van aluminium dat ook gebruikt wordt in de luchtvaart. Verder maken wij gebruik van de allerbeste machines, dit zorgt er voor dat wij grote producties kunnen draaien en hierdoor grote voorraden kunnen genereren. Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en hierdoor vaak al binnen 24 uur bij u thuis geleverd. De rolsteiger is vervaardigd uit aluminium, dit betekent dat de steiger zeer licht van gewicht is, wat onder andere erg prettig is tijdens het op- en afbouwen.

Onze rolsteiger 9 meter werkhoogte wordt geleverd in een breedte van 135 cm, hierbij heeft u de keuze uit een lengte van 190 of 250 cm. Ook kunt u kiezen uit een houten- of carbonplatform, zodat de steiger volledig aan uw wensen voldoet. De rolsteiger 9 meter werkhoogte wordt zonder voorloopleuning geleverd. Heeft u vragen omtrent de samenstelling? Neem dan contact met ons op.


Rolsteiger 9 meter werkhoogte

Voor een rolsteiger met een werkhoogte van 9 meter bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Uiteraard beschikken wij ook over rolsteigers met een andere werkhoogte. Ons assortiment gaat van een rolsteiger 4 meter tot een rolsteiger 12 meter. Welke werkhoogte ook uw voorkeur heeft, u bent altijd verzekerd van de beste rolsteiger, die voldoet aan de strengste eisen.

Naast ons regulier aanbod rolsteiger 9 meter, plaatsen wij regelmatig een rolsteiger aanbieding. Deze aanbieding geldt tot de voorraad strekt, maar verder profiteert u van alle andere voordelen die u doorgaans bij Alumexx mag verwachten. Wij kunnen het begrijpen dat u vragen heeft omtrent de samenstelling, het gebruik, het opbouwen of iets anders. Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder, zodat u vandaag nog een voordelige rolsteiger 9 meter werkhoogte kunt aanschaffen.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: