Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Alumexx: Veiligheid, Innovatie en Milieu !

Veiligheid, innovatie en verantwoording. Dat is de basisstructuur voor onze producten. Veiligheid voor de gebruikers en de omgeving. Innovaties door middel van materiaalgebruik i.c.m. verhogen van de veiligheid bij de toepassing van onze klimmaterialen. Hierdoor gebruikt Alumexx steeds meer grondstoffen die op voorhand geselecteerd worden vanwege hun eenvoudige en vriendelijke vorm van recycling. Hiermee wordt het milieu minder belast en worden ook de verpakkingsmaterialen efficiënter en milieuvriendelijker.

De technische kennis en bedrijfsstructuur komt vanuit de oorspronkelijke achtergrond van de grondleggers van het bedrijf dat al in 1991 opgericht is. Hieruit is het merk Alumexx ontstaan en zal de stabiele basis steeds verder uitgebouwd worden naar de toekomst. De toekomst van het productieproces zit vooral in slimheid en efficiëntie. Alumexx zet de robotisering steeds verder door. Door innovaties op alle vlakken, gekoppeld aan vergaande digitalisering zal de doorontwikkeling steeds efficiënter en sneller gaan. Hiermee zal de bedrijfsstructuur blijven optimaliseren en komt dit de productontwikkeling ten goede. Hieruit zal Alumexx zorgdragen voor steeds veiligere en lichtere arbeidsmiddelen, waar de gebruiker, markt en onze omgeving behoefte aan heeft.

Door deze duurzame procesvoering zal Alumexx bewust omgaan met de energievoorziening, verspilling en recycling. Alumexx is zeer toonaangevend op het gebied van recycling en biedt een bijna optimale vorm van cradle-to-cradle. Het in eigen huis ontwikkelde cradle-to-cradle systeem van Alumexx draagt bij aan een optimalisering van ruim 95% recyclebare producten. Alumexx biedt al hun relaties aan om hun afgekeurde aluminium klimmaterialen aan te leveren en te verwerken. Hierbij ontleden wij de producten, scheiden de verschillende grondstoffen en zorgen voor een optimaal verwerkingsproces. Zo worden bijvoorbeeld alle ingenomen metaalsoorten en kunststoffen weer gesorteerd en verwerkt tot handelbare en schone volumes. Deze worden dan weer direct aangeboden bij de erkende leveranciers van de grondstoffen van Alumexx. Hiermee blijven wij ontwikkelen aan de circulaire keten. Daarnaast optimaliseren we hiermee de supply chain samen met al onze relaties. Ook met de digitalisering streven we naar papierloze processen.

“Duurzaamheid staat voor Alumexx bovenaan bij iedere technische en logistieke keuze.“ Alumexx heeft alle aandacht voor hun mensen, het hart van de organisatie! Wij bieden een veilige werkplek met volop kansen binnen onze organisatie. In- en externe opleidingsprogramma’s, stagebeleid, informele bedrijfscultuur en de focus op een gezonde balans tussen fysiek en mentaal welzijn, zijn van groot belang voor iedere strategische beslissing. Alumexx stelt veel stageplaatsen ter beschikking, uiteraard met de juiste en benodigde begeleiding. Daarnaast meten en controleren we de gezondheid en veiligheid van onze mensen. Alumexx is zich zeer bewust van de interne opleidingen en de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Een win-win situatie voor de lange termijn strategie. De organisatie hecht veel waarde aan de band en vitaliteit van hun mensen, waarbij de harmonie tussen werk en privé van groot belang is.

Banner Bedrijfsvideo 2 Aangepast
De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu