Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Dubbele trappen

Het grote voordeel van een dubbele trap is dat dit soort trappen van beide kanten betreed kunnen worden. Dit maakt de trap niet alleen flexibeler inzetbaar, maar maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere personen op de trap te werken.

Toont alle 3 resultaten

Naast de flexibele inzet en het gebruik, bent u met de dubbele trappen van Alumexx verzekerd van de beste veiligheid. Alle door ons geleverde dubbele trappen voldoen ruim aan de volgende keuringseisen: Nederlandse warenwet NEN 2484 Europese EN 131 norm.

Omdat de dubbele trappen van Alumexx bestaan uit de beste materialen, kunnen wij u er van verzekeren dat uw veiligheid in goede handen is. Naast uw veiligheid is de dubbele trap van dusdanig licht gewicht, dat deze met groot gemak te verplaatsen is, om elders gebruik te maken van de dubbele trap.

Ondanks dat wij u kunnen verzekeren dat ons assortiment dubbele trappen van de beste materialen zijn, begrijpen wij het als u nog diverse vragen heeft over onze dubbele trappen of diensten. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via 076-303 35 96.

Dubbele trap met beugel

Omdat al onze dubbele trappen voldoen aan de Nederlandse warenwet NEN 2484 Europese EN 131 norm kunt u er van uit gaan dat werken op hoogte geen gevaar vormt. Echter kunt u om uw veiligheid nog meer te garanderen een dubbele trap met beugel kopen, dit betekent dat aan de dubbele trap een beugel bevestigd is, zodat u bij het verliezen van uw stabiliteit, altijd kunt terugvallen op de beugel, door deze te gebruiken. Zo voorkomt u vervelende situaties tijdens het klussen.

Een dubbele trap met beugel kopen is eenvoudig gedaan via onze webshop. Bestelt u vandaag? Dan zorgen wij voor een kosteloze verzending binnen 24 uur.

 

Voordelige dubbele trap

Naast ons regulier aanbod dubbele trappen, komt het dikwijls voor dat wij dubbele trap aanbiedingen hebben. Dit betekent dat u nog meer profiteert van onze voordelige prijzen en wij als aanbieder nog meer prijsafstand doen van andere aanbieders.

Bekijks ons dubbele trap aanbiedingen snel, want deze geldt zolang de voorraad strekt.


Dubbele trappen van Alumexx

Kiest u voor een dubbele trap van Alumexx? Dan kiest u niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor:

  • Snelle verzending;
  • Gratis verzending;
  • 30 dagen gratis uitproberen;
  • Veilige betaalmethoden.

Naast dubbele trappen kunt u bij ons voor veel meer klimmaterialen terecht, zo beschikken wij over een groot assortiment, rolsteigerskamersteigers en vouwsteigers. Daarnaast hebben wij naast dubbele trappen ook nog bordestrappenhuishoudtrappen, keuken trappen en trappen accessoires in ons assortiment. Vragen? Contact ons via het contactformulier of via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2153 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: