Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Basic line rolsteiger 10m werkhoogte

Rolsteigers met een veilige werkhoogte van 10.2 meter. Let op, de werkhoogte is de hoogte die u bereikt met deze steigers, niet de hoogte van het platform. Onze Basic line rolsteigers zijn beschikbaar tot een werkhoogte van maar liefst 12,2 meter. Vandaag besteld is binnen 24 uur gratis verstuurd en voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie.

Basic line rolsteiger 10m werkhoogte

Met behulp van een rolsteiger die beschikt over een werkhoogte van 10 meter, kunt u vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren aan gevels, daken en andere objecten. Deze Basic Line rolsteiger 10 meter is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat betekent dat de rolsteiger zeer robuust is, maar toch erg licht van gewicht. Doordat de rolsteiger 10 meter werkhoogte erg licht van gewicht is, kunt u de steiger eenvoudig en snel opbouwen. De rolsteiger voldoet aan alle strenge eisen die gesteld zijn door de overheid, dit betekent dat alle werkzaamheden op grote hoogte altijd veilig is. De steiger voldoet aan alle Nederlandse wetgevingen (o.a. EN-1004) en is tevens voorzien van Tüv keuring.

Naast uw veiligheid bent u bij Alumexx ook verzekerd van de beste service. Zo geniet u van maar liefst 5 jaar garantie, de keuze uit diverse veilige betaalmethoden én gratis levering. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 076-303 35 96.


Rolsteiger 10 meter kopen

Een steiger kopen doet u uiteraard bij Alumexx.nl. Wij beschikken over grote voorraden, die vrijwel allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn. De rolsteiger 10 meter is beschikbaar met een breedte van 75 cm, een lengte van 250 cm en wordt geleverd met een houten platform. Bij Alumexx.nl maken wij bewust de keuze om de volledige productie in eigen beheer te houden, dit betekent dat wij het volledige productieproces kunnen monitoren, zodat uw veiligheid op grote hoogte gewaarborgd is. Voor de productie van onze producten maken wij enkel gebruik van de beste machines, materialen en zijn onze productiemedewerkers al jarenlang actief in de aluminiumproductie. Kortom, bij Alumexx bent u aan het juiste adres voor de beste en veiligste rolsteigers uit de branche.

Interesse in onze Basic Line rolsteiger 10 meter werkhoogte? Bestel dan vandaag nog! Vandaag besteld is kosteloos binnen 24 uur geleverd. Uiteraard met 5 jaar fabrieksgarantie en vele andere geweldige voorwaarden.


Rolsteiger 10 meter werkhoogte

Voor een rolsteiger met een werkhoogte van 10 meter bent u bij ons aan het juiste adres, echter beschikken wij over vele andere werkhoogtes. Zo kunt u bij ons terecht voor een rolsteiger 4 meter werkhoogte tot een rolsteiger 12 meter werkhoogte. Welke werkhoogte u ook kiest, alle rolsteigers voldoen aan de strengste eisen vanuit instanties, zodat uw veiligheid altijd gegarandeerd is.

Naast rolsteigers bieden wij u ook kamersteigerssteigeronderdelenbordestrappentelescoopladders en steigeraanhangers. Met behulp van vele jaren ervaring, de beste professionals, geavanceerde productiemethodes zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder in klimmaterialen.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. U kunt bij vragen dan ook altijd contact met ons opnemen, contact ons via mail of per telefoon via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: