Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Dispensers

Voor een onderhoudsvrije robuuste desinfectiezuil bent u bij ons aan het juist adres. De desinfectiepaal door ons geproduceerd worden gebruiksklaar afgeleverd.

Door de bediening met een voetpedaal zijn deze allemaal geheel zonder handcontact te gebruiken. Onze aluminium dispenserpalen zijn gemaakt van massief aluminium, daardoor staan ze stabiel én zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Geïnteresseerd in een  dispenser paal voor uw bedrijf ? Wij leveren ook desinfectiezuilen in uw bedrijfskleuren. Informeer naar de tarieven ! Geleverd met 1 liter desinfectievloeistof.

U heeft al een aluminium dispenser paal vanaf slechts:€ 99,99

Desinfectiepaal / Desinfectiezuil

We leven momenteel in een rare tijd waarin hygiëne een nieuwe betekenis heeft gekregen. Om daarin ons steentje bij te dragen hebben wij tijdens de eerste corona-golf een aluminium desinfectiezuil ontworpen met voetbediening. De desinfectiepaal met voetbediening zorgt ervoor dat er geen contact is met de dispenser, waardoor het doorgeven van het coronavirus via de handen niet meer mogelijk is. De desinfectiezuil met voetbediening is de meest veilige manier van desinfecteren. Met deze dispenser met voetbediening laat u zien dat u het welzijn van de medemens, en dus van uw klanten serieus neemt.

Ontsmetting paal / Desinfectie zuil / Desinfectie paal

Voor een onderhoudsvrije robuuste desinfectiezuil bent u bij ons aan het juiste adres. De desinfectiepaal word gebruiksklaar afgeleverd, inclusief vloeistof. Door de bediening met een voetpedaal zijn deze allemaal geheel zonder handcontact te gebruiken. Onze aluminium dispenserpalen zijn gemaakt van massief aluminium, daardoor staan ze stabiel én zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Geïnteresseerd in een dispenser paal voor uw bedrijf ? Desinfectiezuilen in uw bedrijfskleuren ? Ook dat is mogelijk, Informeer naar de tarieven ! Het prachtige ontwerp is een visitekaartje voor uw bedrijf.

Koop bij ons tegen een scherp tarief een desinfectie zuil voor bij de ingang van uw bedrijf. Zorg voor een veilige werkplaats, kantoor, horecagelegenheid, showroom, winkel, tandartspraktijk, of huisartsenpraktijk. De desinfectiepaal met voetbediening past bij iedere openbare gelegenheid waar het belangrijk is om de hygiëne te waarborgen.

Onze desinfectie zuilen zijn een prachtig middel om besmetting en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De desinfectiezuil, door ons geleverd, is inclusief dispenser met inhoud. Onze vrijstaande aluminium desinfectiezuilen zijn een middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo uw klanten en medewerkers serieus te nemen.

Al onze modellen zijn van aluminium en no touch ! Ze worden bediend met behulp van een voetpedaal zodat men er zeker van is dat er niemand met zijn handen aan heeft gezeten.

Aluminium dispenser zuil kopen ?

Onze modellen zijn allemaal van massief aluminium en worden bediend door middel van een voetpedaal ! Door het voetpedaal bent u er zeker van is dat er niemand met zijn handen aan heeft gezeten.

Informeer naar onze tarieven. De dispensers zijn ook onder private label te verkrijgen.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2224 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: