Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Rolsteiger schoren

Alumexx rolsteiger schoren passen op ieder type steiger. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een buisdikte van 1,6mm zijn de Alumexx schoren van de hoogste kwaliteit. Deze schoren passen uiteraard ook op uw kamersteiger.

Wanneer het aankomt op steigerbouw, is de keuze van materialen van cruciaal belang om de veiligheid en duurzaamheid van het project te waarborgen. Alumexx schoren bieden een betrouwbare optie voor iedereen die zijn steiger wilt uitbreiden.

Rolsteiger schoren met uitstekende duurzaamheid

Alumexx schoren zijn vervaardigd met een focus op duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, dat bekend staat om zijn corrosiebestendigheid en lange levensduur. Hierdoor kunnen ze jarenlang intensief gebruik doorstaan zonder noemenswaardige slijtage. Dit maakt Alumexx schoren de ideale investering voor iedereen die op zoek is naar een product dat lang meegaat.

Lichtgewicht en Draagbare schoren

Een van de opvallende voordelen van Alumexx schoren is hun lichtgewicht ontwerp. Het gebruik van aluminium maakt ze aanzienlijk lichter dan traditionele stalen schoren. Dit betekent dat ze eenvoudig te hanteren en te verplaatsen zijn, wat de efficiëntie van uw werkzaamheden verhoogt en de vermoeidheid van de gebruiker vermindert.

Schoren met universele maatvoering

Alumexx schoren zijn ontworpen met compatibiliteit in gedachten. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in steigers van verschillende merken, waaronder Alumexx zelf, ASC, Altrex, Euroscaffold, en nog veel meer. Dit maakt het gemakkelijk om uw bestaande steigersysteem uit te breiden of te upgraden met Alumexx schoren.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is altijd de hoogste prioriteit bij steigerbouw, en Alumexx schoren voldoen aan de strengste normen. Ze zijn voorzien van antislipoppervlakken en bieden een stabiele en veilige werkplek, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Dit vermindert het risico op ongevallen en verhoogt de gemoedsrust van de gebruiker.

Milieubewust bouwen

Aluminium is een duurzaam materiaal dat volledig recyclebaar is. Door te kiezen voor Alumexx schoren draagt u bij aan een milieuvriendelijkere bouwsector en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Kortom, Alumexx schoren bieden een uitstekende combinatie van duurzaamheid, draagbaarheid, compatibiliteit en veiligheid. Of u nu een professional in de bouwsector bent of gewoon thuis aan een project werkt, Alumexx schoren zijn een verstandige keuze. Investeer in uw veiligheid en gemoedsrust door te kiezen voor Alumexx schoren, en geniet van de voordelen van hoogwaardige steigeraccessoires die jarenlang meegaan.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: