Rolsteigers

Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Platformlengte:

Zoek je een voordelige rolsteiger voor semi-professioneel gebruik? Dan zijn de Alumexx rolsteigers iets voor jou! De Alumexx rolsteigers bieden een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs.

Alle onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn handmatig gelast en geconstrueerd.

Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Platformlengte:
Type platform:
Voorloopleuning:

Toont alle 71 resultaten

Zoek je een voordelige rolsteiger voor semi-professioneel gebruik? Dan zijn de Alumexx rolsteigers iets voor jou! De Alumexx rolsteigers bieden een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs.

Alle onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn handmatig gelast en geconstrueerd.

banner rolsteiger helft

Rolsteiger kopen

Bent u op zoek naar een rolsteiger? Dan bent u bij Alumexx.nl aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot assortiment rolsteigers, welke in de categorie Basic Line categorie vallen, zo beschikken wij over een groot aanbod in Rolsteiger Basic Line 75 cm, Rolsteiger Basic Line 90 cm en Rolsteiger Basic Line 135 cm.

Voor welke werkzaamheden u ook op zoek bent naar een rolsteiger? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Naast onze Basic Line rolsteigers bieden wij u ook trapgat steigers, eenmans-liften en vouwsteigers aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via 076 – 303 35 96 of mail ons.

Wat zijn rolsteigers?

Rolsteigers zijn steigers die voornamelijk zijn ontwikkeld voor gebruik bij buitenwerkzaamheden. Een rolsteiger is dan ook geschikt voor werkzaamheden op grotere hoogtes vergeleken met de kleinere kamersteiger. Deze steigers worden daarom vaak gebruikt bij complexe projecten aan hoge gebouwen. Rolsteigers zijn handig bij verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schilderen of renovaties. Deze steigers zijn ook makkelijk te gebruiken op oneffen ondergrond vanwege de speciale wielen met spindels die eronder bevestigd zijn, waardoor de rolsteiger verstelbaar is in hoogte en hierdoor altijd waterpas komt te staat. De rolsteiger bestaat uit opbouw- en leun frames waardoor deze altijd kan worden uitgebreid om bijvoorbeeld grotere hoogtes te bereiken. Bekijk op Alumexx ons brede assortiment van goedkope rolsteigers.

Hoe bouw je een rolsteiger op?

Rolsteigers bestaan uit meerdere losse onderdelen en zijn daardoor iets complexer met opbouwen. Maar door deze losse onderdelen zijn rolsteigers wel in staat om opgebouwd te worden tot veel grotere hoogtes. Vaak zijn er 2 personen nodig bij de opbouw van een rolsteiger vanwege de complexiteit en het aantal materialen. Let op, dit is voor de meeste type rolsteigers zelfs wettelijk verplicht. Natuurlijk wordt er bij de aankoop van een rolsteiger altijd een handleiding bijgeleverd, zodat u alle stappen rustig in detail kunt teruglezen.

Ook hier geldt dat u rekening dient te houden met algemene veiligheidsregels. Zorg dat u altijd de ondergrond van de rolsteiger en de directe omgeving uitvoerig controleert op eventuele veiligheidsrisico’s. Begin niet aan uw werkzaamheden als de steiger nog niet compleet is opgebouwd. En zorg dat u altijd de wielen op de rem heeft staan.

Ook kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag met het oplossen van eventuele problemen bij het opbouwproces van de rolsteiger. Zodat u met een gerust hart van de steiger gebruik kunt maken.

Goedkope rolsteigers

Naast onze kwaliteit, snelheid van leveren en aanbod worden wij ook gekenmerkt door de voordelige prijstelling. Mede door onze bedrijfsprocessen kunnen wij de kosten drukken en hierdoor onze prijstelling zeer voordelig maken. Bestel eenvoudig uw voordelige rolsteiger via onze webshop en wij garanderen u een snelle en kosteloze verzending. Daarnaast profiteert u van 30 dagen gratis uitproberen, snelle en veilige betaalmethoden en een meedenkende klantenservice.

Naast ons regulier aanbod rolsteigers, hebben wij geregeld rolsteigers in de aanbieding, deze zijn nóg voordeliger geprijsd, waarbij u nog steeds profiteert van onze andere voordelen. Bekijk onze aanbieding rolsteigers en wacht niet te lang. Onze rolsteiger aanbiedingen gelden tot de voorraad strekt.

Advies rolsteigers

Onze klantenservice ontvangt veelal vragen over welke rolsteiger het meest geschikt is voor welke klus. Om het u eenvoudiger te maken hebben we in onderstaande tekst kort opgesomd, wat de voordelen zijn van een bepaald soort rolsteiger.

Rolsteiger 75 cm
Deze rolsteiger is geschikt voor werkzaamheden in smalle ruimtes, denk hierbij aan hallen, steegjes of deurposten. Deze rolsteiger is eenvoudig opgebouwd en geproduceerd uit sterk aluminium, dit betekent dat de steiger tegen een stootje kan en licht van gewicht is. Bekijk ons aanbod rolsteiger 75 cm.

Rolsteiger 90 cm
Geschikt voor zowel smalle als wat ruimere locaties. Wordt doorgaans door professionals gebruikt die op diverse locaties werken waarbij de werkzaamheden uiteenlopen. Net als de 75 cm serie is deze rolsteiger met behulp van aluminium geproduceerd. Bekijk onze rolsteiger 90 cm aanbod.

Rolsteiger 135 cm
De breedste rolsteiger uit ons arsenaal. Deze brede rolsteiger wordt vaak gebruikt wanneer men met meerdere personen op de steiger moet werken. De steiger is snel opgebouwd en zeer licht van gewicht. Bekijk ons assortiment rolsteiger 135 cm.

Aanbod Alumexx.nl

Naast ons aanbod rolsteigers, beschikken wij ook over kamersteigers, bordestrappen, telescoopladders en overige steigeronderdelen. Wij behoren tot de grootste aanbieder van klimmaterialen en werken enkel met de beste producten. Bij ons is uw veiligheid in goede handen en profiteert u altijd van de beste voorwaarden en voordelen.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over ons aanbod, neem dan ook altijd contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer: 076 – 303 35 96 of mail naar info@alumexx.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder en kan u indien gewenst altijd adviseren welk product uit ons assortiment het best bij u past.

Welk product u ook koopt, bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle gratis verzending, 30 dagen gratis uitproberen én altijd een veilige manier van betalen.