Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoeken

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Kamersteigers

Bent u op zoek naar goedkope kamersteiger? Dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment kamersteigers, denk hierbij aan basic kamersteigers tot vouwsteigers. Onze kamersteigers zijn van hoogwaardig aluminium, het aluminium dat gebruikt wordt is te vergelijken met het materiaal dat voor vliegtuigen wordt gebruikt tijdens de productie. Doordat gebruik wordt gemaakt van aluminium is de kamersteiger zeer licht, dit is bijvoorbeeld handig voor het opbouwen, vervoer of opslag.

Een kamersteiger is ideaal wanneer u binnen of buiten uw huis of werkplaats (kleine) onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren. Onze kamersteigers zijn zeer snel opgebouwd, dit vergemakkelijkt uw arbeid en maakt het klussen op een kamersteiger van Alumexx erg prettig.

Toont alle 34 resultaten

Goedkope kamersteiger

Onze kamersteigers worden niet alleen gekenmerkt door het hoogwaardig aluminium dat gebruikt wordt, maar ook nog eens door de voordelige prijsstelling. Mede doordat wij grote voorraden kunnen produceren, kunnen wij de prijsstelling laag houden en u hiervan laten profiteren. Bij Alumexx staat kwaliteit hoog in het vaandel. De kwaliteit waarborgen wij doordat de volledige productie van de steigers in onze eigen fabriek plaatsvindt. Mede hierdoor worden alle kamersteigers vervaardigd met de beste materialen en machines vervaardigd en is hierdoor uw veiligheid gewaarborgd. Bekijk ons aanbod kamersteigers en vouwsteigers, wanneer u vandaag uw bestelling plaatst verzenden wij uw kamersteiger binnen 24 uur.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van antwoord. Telefoonnummer: 076 – 303 35 96 of mail naar info@alumexx.nl

Kamersteiger aanbiedingen

Ondanks onze lage prijsstellingen, kunnen wij u ook nog kamersteiger aanbiedingen aanbieden. Deze kamersteiger aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en zijn vaak beperkt geldig. Voor alle kamersteiger aanbiedingen geldt dat u nog steeds profiteert van gratis verzending binnen 24 uur, 30 dagen retour garantie en een veilige betaalmethode. Heeft vragen? Dan helpen wij u graag verder. Stel uw vragen via het contactformulier, mail naar info@alumexx.nl of bel naar 076 – 303 35 96.

Alumexx producten

Naast kamersteigers bieden wij u ook rolsteigersladderstrappen en steigeronderdelen. Welk product u ook koopt, bij Alumexx bent u 100% verzekerd van de beste kwaliteit producten, het beste advies en de beste service.

Alumexx staat binnen de branche bekend als de grootste producent en aanbieder van klimmaterialen. Veiligheid, innovatie en verantwoording. Dat is de basisstructuur voor onze producten. Veiligheid voor de gebruikers en de omgeving. Dagelijks zijn wij in onze fabriek bezig met het door- en herontwikkeling van onze producten en is het ‘groen’ produceren voor ons erg belangrijk. Hierdoor gebruikt Alumexx steeds meer grondstoffen die op voorhand geselecteerd worden vanwege hun eenvoudige en vriendelijke vorm van recycling. Hiermee wordt het milieu minder belast en worden ook de verpakkingsmaterialen efficiënter en milieuvriendelijker.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2249 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: