Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoeken

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Quicky

209,00 ex | 252,89 incl

Gratis Basic 3 keukentrap

(t.w.v. € 44,77) bij
alle kamersteigers GRATIS bijgeleverd!

  • Inklapbare platform
  • Werken op 3 niveaus
EAN: 8086799675546
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Alumexx introduceert een nieuw type, kleine, klapsteiger de Eco Line Quicky ® . Een vernieuwende factor is het inklapbare platform. Hierdoor past een complete klapsteiger gewoon achterin bijna ieder vervoersmiddel, zonder dat er banken en/of stoelen plat geklapt dienen te worden.

De Eco-Line-Quicky® is een zeer robuuste uitvoering waarmee op 3 niveaus gewerkt kan worden. ( werkhoogte 2.30 – 2.60 – 2.90 m ) Gezien de simpele, maar degelijke constructie, is het een zeer arbeidsvriendelijk steiger met een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

Eco-Line-Quicky® Vouwsteiger: Robuust, Arbeidsvriendelijk en Betaalbaar

De Eco-Line-Quicky® Vouwsteiger is een robuuste en veelzijdige oplossing die uitblinkt in eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Ontworpen om op drie verschillende hoogtes te werken, biedt deze klapsteiger niet alleen flexibiliteit, maar ook een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Robuuste Constructie: De éénvoudige maar degelijke constructie van de Eco-Line-Quicky® maakt het een uiterst arbeidsvriendelijke steiger. Deze steiger is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een duurzame investering is voor professionals en doe-het-zelvers.
  2. Veelzijdigheid: Naast zijn functie als steiger kan de Eco-Line-Quicky® ook dienen als een handig opstapje of als een mobiele werktafel. Dit veelzijdige ontwerp maximaliseert de functionaliteit op de werkplek.
  3. Mobiliteit en Compactheid: Het slimme vouwmechanisme maakt de steiger zeer mobiel. Eenvoudig inklapbaar tot een compact formaat, is de Eco-Line-Quicky® gemakkelijk te transporteren en op te slaan, waardoor het een handig hulpmiddel is voor professionals die vaak van locatie veranderen.
  4. Snelle Installatie: Zoals de naam ‘Quicky’ suggereert, is deze steiger snel op te zetten. In slechts enkele minuten bent u klaar om aan het werk te gaan, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en efficiëntie wordt bevorderd.
  5. Duurzaam Aluminium: Vervaardigd van hoogwaardig aluminium biedt de Eco-Line-Quicky® duurzaamheid zonder extra gewicht toe te voegen. Het lichte maar stabiele ontwerp zorgt voor veiligheid bij werkzaamheden op hoogtes.
  6. Veiligheid voorop: Met antislipplatforms en leuningen zorgt de Eco-Line-Quicky® voor extra veiligheid op de werkplek. De robuuste constructie voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waardoor u met vertrouwen kunt werken.
  7. Multifunctioneel Gebruik: Of u nu schildert, reparaties uitvoert of renovatiewerkzaamheden verricht, de Eco-Line-Quicky® is geschikt voor diverse klussen. Met verstelbare werkhoogtes past de steiger zich aan aan uw specifieke behoeften.
  8. Betrouwbaar Merk: Als onderdeel van Alumexx, een bekend merk dat staat voor hoogwaardige bouwmaterialen en innovatieve ontwerpen, is de Eco-Line-Quicky® een betrouwbaar bewijs van toewijding aan kwaliteit en functionaliteit.

Investeer in de Eco-Line-Quicky® Vouwsteiger en ervaar de perfecte combinatie van robuustheid, mobiliteit en betaalbaarheid voor al uw werkzaamheden op hoogte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Werkhoogte ICOON v4 Tekengebied 1 klein

Er wordt vaak gesproken over 3 soorten hoogtes bij steigers. Werkhoogte is de hoogte die u maximaal veilig kunt bereiken vanaf de steiger.

De steigerhoogte is de daadwerkelijk hoogte van de steiger. De platformhoogte is de hoogte waarop u staat.

Voor meer informatie hierover, klik hier.

Door middel van de gebruikershandleiding laten wij je stap voor stap zien hoe je een rolsteiger opbouwt.

De gebruikershandleiding vindt u hier. Lees voor aanvang van de montage- en demontage werkzaamheden altijd eerst de veiligheidsinstructies door.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu