Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Productfilters

Filter op prijs
Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning:

Basic line rolsteiger 11m werkhoogte

Bent u op zoek naar een professionele rolsteiger met 11 meter werkhoogte? Dan zijn deze steigers precies wat u zoekt. Onze Basic Line rolsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, hetzelfde aluminium dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van bijvoorbeeld vliegtuigen. Hierdoor weet u zeker dat de rolsteiger 11 mzeer robuust is en uw veiligheid op grote hoogte te waarborgen is. Vandaag bestellen betekent binnen 24 uur gratis bezorgd!

Toont alle 2 resultaten

Basic line rolsteiger 11m werkhoogte

Wanneer u op zoek bent naar een rolsteiger voor werkzaamheden op hele grote hoogte, dan bent u bij Alumexx aan het juiste adres. Deze rolsteiger met een werkhoogte van 11 meter is perfect voor werkzaamheden aan hoge objecten, denk hierbij aan gevelwerkzaamheden of werkzaamheden aan daken en schoorstenen.

Onze rolsteigers worden gekenmerkt door de robuustheid en de eenvoud in het opbouwen. De Basic Line rolsteiger is eenvoudig op te bouwen en hierdoor erg prettig voor dagelijks gebruik. Welke hoogte uw rolsteiger ook heeft, bij Alumexx bent u verzekerd dat alle rolsteigers voldoen aan de strengste eisen die gesteld worden door instanties. Al onze steigers voldoen dan ook aan de Nederlandse wetgevingen (o.a. EN-1004) en zijn voorzien van Tüv keuring.

Online rolsteiger 11 meter kopen

Het kopen van een rolsteiger is eenvoudig en snel gedaan. Selecteer uw ideale rolsteiger, met uw gewenste werkhoogte. Bestelt u vandaag nog uw rolsteiger met een werkhoogte van 11 meter? Dan leveren wij deze gratis binnen 24 uur.

Uw keuze en ons aanbod in rolsteigers met een werkhoogte van 11 meter is divers. Welke afmetingen u ook kiest, u bent verzekerd van de beste materialen, beste service en beste klantenservice. Wij produceren de Basic line rolsteigers in onze eigen fabriek, dit betekent dat de rolsteigers niet alleen voldoen aan de regels vanuit instanties, maar ook voldoen aan de standaarden van Alumexx. Bij Alumexx staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel, dit is dan ook de reden dat onze producten geproduceerd worden uit de beste materialen en geproduceerd worden met de beste machines.

Heeft u vragen over het kopen van een rolsteiger van 11 meter hoog? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via onze klantenservice, via mail of telefonisch via 076-303 35 96.

Over Alumexx

Alumexx staat al jaren bekend als dé leverancier voor klimmaterialen voor particulieren en professionals. Ons assortiment bestaat onder andere uit rolsteigerskamersteigerhuishoudtrappen en nog veel meer.

Met behulp van vele jaren ervaring, de beste professionals, geavanceerde productiemethodes zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder in klimmaterialen. Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. U kunt bij vragen dan ook altijd contact met ons opnemen, contact ons via mail of per telefoon via 076-303 35 96.

De waardering van www.alumexx.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Hoofdmenu

Productfilters

Steiger werkhoogte:
Steiger werkhoogte:
Breedte in cm:
Breedte in cm:
Type platform:
Type platform:
Platformlengte:
Platformlengte:
Aantal treden:
Aantal treden:
Voorloopleuning:
Voorloopleuning: