Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoeken

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Twindeck 6-Treeds inclusief Handrail

124,00 ex | 150,04 incl

  • Voorzien van een stevige handrail.
  • Trede onder het platform is extra breed voor verhoogd werkgemak
  • Emmer + houder gratis meegeleverd
EAN: 8719998982787
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

De Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap met Handrail is uw perfecte partner voor allerlei huishoudelijke taken. Deze trap is uitgerust met een handige emmer om uw gereedschap binnen handbereik te houden tijdens het klussen. Bovendien is de trede onder het bordes vergroot, wat zorgt voor extra comfort en gemak. De toegevoegde handrail maakt deze trap bijzonder gebruiksvriendelijk en veilig voor al uw klusjes in huis. De trap en handrail kosten normaal €138 ex. btw. In deze combinatiedeal bespaart u maar liefst 10% en bieden wij deze trap aan voor €124 ex. btw!

Waarom Kiezen voor de Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap inclusief Handrail?

  1. Veiligheid voorop: Met de ingebouwde handrail van de Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap sta je altijd stabiel en stevig, zelfs bij hogere taken. Dit vermindert het risico op ongelukken en geeft je het vertrouwen dat je veilig te werk kunt gaan.
  2. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Deze huishoudtrap is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en belasting. Je kunt erop vertrouwen dat deze trap lang meegaat gedurende al uw huishoudelijke klussen.
  3. Gereedschap altijd bij de hand: Dankzij het slimme Twindeck-ontwerp heeft u altijd uw gereedschap bij de hand. Het standaard gratis meegeleverde emmertje is gemakkelijk te monteren. Hiermee hoeft u niet meer constant de trap of en af om uw gereedschap te pakken. Met de Twindeck Huishoudtrap heeft u altijd uw gereedschap binnen handbereik.
  4. Compact Opbergen: De Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap is eenvoudig opvouwbaar, waardoor hij weinig opbergruimte inneemt. Perfect voor kasten, bergingen of onder de trap.
  5. Veelzijdigheid in Gebruik: Of het nu gaat om het vervangen van lampen, schilderwerk of het bereiken van hoge planken, deze trap is geschikt voor diverse huishoudelijke taken en klusjes.
  6. Geschikt voor Binnen en Buiten: Of je nu binnenhuis klust of buiten aan de slag gaat, de Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap beschikt over grote stabiliteitsdopper zodat deze zowel binnen als buiten altijd stabiel staat.

In het kort, de Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap inclusief handrail is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit in één product. Investeer vandaag nog in jouw gemak en werk met vertrouwen aan al je klusjes.

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Twindeck 6-Treeds Huishoudtrap inclusief handrail en ervaar het verschil bij elke klus!

Afmetingen

A) Lengte dicht: 209 cm
B) Hoogte staand: 198 cm
C) Hoogte platform: 126 cm
D) Breedte grond open: 60 cm
E) Werkhoogte: 327 cm
Gewicht: 6,9 kg

trappen afmetingen

Neemt u bij vragen contact met ons op

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu