Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Solide plukladders

Vanaf: 326,00 Vanaf: 288,00

  • Stabiel
  • Veilig snoeien
EAN:
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Werken in de tuin op hoogte ? De plukladders van Solide beschikken over conische punten waardoor u veilig en comfortabel  snoeiwerkzaamheden uit kunt voeren. De plukladders zijn geproduceerd  van hoogwaardig aluminium en voldoen natuurlijk aan de normen EN 131 en NEN 2484.

Deze Solide plukladder 1×8, 1×10 en 1×12,  is voorzien van conische punten, dit voor extra stabiliteit op een zachte ondergrond. De Solide plukladder is speciaal voor werkzaamheden op grote hoogte, waarbij u vaak te maken heeft met zachte ondergronden, denk hierbij aan werkzaamheden tijdens fruitplukken of bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden. Met behulp van de Solde Plukladder 1×10 kunt u een transporthoogte van maar liefst 2,75 cm bereiken. De plukladder is voorzien van laddervoeten met aluminium schijven met conische punt, dit voor een optimale stabiliteit.

De Solide plukladders zijn voorzien van alle veiligheidsnormen en voldoet dan ook aan de normen EN 131 en NEN 2484. Bij Alumexxt staat veiligheid hoog in het vaandel, al onze producten worden met de beste materialen en machines vervaardigd De Plukladder van Solide is speciaal ontworpen voor het plukken van fruit en snoeiwerkzaamheden, vele professionals geven dan ook de voorkeur voor een plukladder dan aan een traditionele ladder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu