Solide plukladders

Solide plukladders

  • Stabiel
  • Veilig snoeien

Vanaf: 326,00 Vanaf: 288,00

Wissen
EAN:
Bannertje Lockdown actie Aangepast

Chat voor korting, indien afgeprijsd niet mogelijk !

betaalmethodes 2 lijnen 1

Beschrijving

Werken in de tuin op hoogte ? De plukladders van Solide beschikken over conische punten waardoor u veilig en comfortabel  snoeiwerkzaamheden uit kunt voeren. De plukladders zijn geproduceerd  van hoogwaardig aluminium en voldoen natuurlijk aan de normen EN 131 en NEN 2484.

Deze Solide plukladder 1×8, 1×10 en 1×12,  is voorzien van conische punten, dit voor extra stabiliteit op een zachte ondergrond. De Solide plukladder is speciaal voor werkzaamheden op grote hoogte, waarbij u vaak te maken heeft met zachte ondergronden, denk hierbij aan werkzaamheden tijdens fruitplukken of bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden. Met behulp van de Solde Plukladder 1×10 kunt u een transporthoogte van maar liefst 2,75 cm bereiken. De plukladder is voorzien van laddervoeten met aluminium schijven met conische punt, dit voor een optimale stabiliteit.

De Solide plukladders zijn voorzien van alle veiligheidsnormen en voldoet dan ook aan de normen EN 131 en NEN 2484. Bij Alumexxt staat veiligheid hoog in het vaandel, al onze producten worden met de beste materialen en machines vervaardigd De Plukladder van Solide is speciaal ontworpen voor het plukken van fruit en snoeiwerkzaamheden, vele professionals geven dan ook de voorkeur voor een plukladder dan aan een traditionele ladder

Klanten die u voorgingen...

Hulp nodig bij uw bestelling ?