Safetyclick Type VII

Safetyclick Type VII

  • Snel en makkelijk te monteren
  • Veilig ophangen ladder

48,40 ex | 58,56 incl

EAN: 8719324348966
Bannertje Lockdown actie Aangepast

Chat voor korting, indien afgeprijsd niet mogelijk !

betaalmethodes 2 lijnen 1

Beschrijving

Safetyclick Type VII

Staat uw ladder of trap altijd in de weg? Maak dan kennis met de Safetyclick Type VII. Deze unieke oplossing biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw ladder en trap op te hangen. De Safetyclick Type VII is vervaardigd uit onverwoestbaar RVS en kan met behulp van 4 schroeven aan de muur bevestigd worden. Het plateau waar uw ladder op rust is 20 x 30 cm en hetgeen wat er voor zorgt dat de ladder niet van de Safetyclick Type VII afglijdt is 3 cm hoog. Dit gaat gepaard met een plaat van 10 x 20 cm die tegen de muur aan bevestigd wordt.

De Safetyclick Type VII is een een uniek en wereldwijd gepatenteerd concept ter bevordering van het veilig gebruik en opbergen van ladders. Naast veiligheid en een opgeruimd gevoel, creëert de Safetyclick Type VII ook veel ruimte. Zo kunt u de Safetyclick Type VII eenvoudig tegen de muur bevestigen, waardoor geen waardevolle M2 op de grond verloren gaat.

Heeft u vragen omtrent de Safetyclick Type VII? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u heel graag verder. De Safetyclick Type VII bestaat uit één geheel en heeft een maximale draagvermogen van 150 kg.

Productvideo

Bekijk alle Safetclick ® types in onderstaande video:

Neemt u bij vragen contact met ons op

Klanten die u voorgingen...

Hulp nodig bij uw bestelling ?