Safetyclick Type III

Safetyclick Type III

  • Op de muur te monteren
  • Veilig en gebruiksvriendelijk

72,60 ex | 87,85 incl

EAN: 8719324348393
Bannertje Lockdown actie Aangepast

Chat voor korting, indien afgeprijsd niet mogelijk !

betaalmethodes 2 lijnen 1

Beschrijving

Safetyclick Type III

De Safetyclick Type III is vergeleken met haar voorgangers rechtstreeks op de muur of wand te monteren. Door de Safetyclick Type III tegen de muur/wand te monteren, zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat uw ladder niet wegglijdt tijdens het gebruik. Waar de Safetyclick Type I en Type II op de vloer/ balkenlaag gemonteerd moet worden, kunt u met de Safetyclick Type III de vloer vrijhouden en alles egaal houden.

De Safetyclick Type III is vervaardigd uit hoogwaardig en onverwoestbaar RVS en is te gebruiken voor de professional én hobbyist. De montage is eenvoudig en snel gedaan, waardoor u met groot gemak de veiligheid verhoogd. De Safetyclick Type III heeft een breedte van 29,5 cm en een hoogte van 18 cm. Al onze producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zo ook deze Safetyclick Type III en voldoet hierdoor uiteraard aan alle eisen volgens de EN 131/ NEN 2484 en EN 1004.

Heeft u vragen omtrent deze Safetyclick Type III? Neem contact met ons op. Indien u liever een Safetyclick monteert op de vloer, kies dan voor de Safetyclick Type I of Safetyclick Type II.

Productvideo

Bekijk alle Safetclick ® types in onderstaande video:

Neemt u bij vragen contact met ons op

Klanten die u voorgingen...

Hulp nodig bij uw bestelling ?