Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Professionele vouwladder Eurostairs 4×5

299,00 ex | 361,79 incl

Vouwladders kunnen worden omgezet in verschillende configuraties, zoals een rechte ladder, een A-frame ladder, een laddersteiger of zelfs een trapladder. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan taken en werkhoogtes. Deze Eurostairs vouwladder kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en handigheid.

EAN: 8720812730385
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Vouwladders, ook wel bekend als multifunctionele ladders of laddersteigers, zijn inderdaad erg populair onder professionele klussers en doe-het-zelvers om verschillende redenen:

 1. Veelzijdigheid: Vouwladders kunnen worden omgezet in verschillende configuraties, zoals een rechte ladder, een A-frame ladder, een laddersteiger of zelfs een trapladder. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan taken en werkhoogtes.
 2. Ruimtebesparend: Vouwladders zijn meestal compact en gemakkelijk op te bergen omdat ze inklapbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor mensen met beperkte opslagruimte.
 3. Stabiliteit: Veel vouwladders zijn voorzien van antislipvoeten en extra brede treden, wat zorgt voor een stabiele en veilige werkplek, zelfs op oneffen ondergronden.
 4. Duurzaamheid: Ze zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium of staal, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen slijtage.
 5. Gemakkelijk te transporteren: Dankzij hun compacte ontwerp zijn vouwladders draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen van de ene werklocatie naar de andere.
 6. Tijdsbesparend: Het feit dat je verschillende configuraties kunt gebruiken zonder een nieuwe ladder te hoeven kopen, bespaart tijd en geld.
 7. Veiligheid: Veel vouwladders zijn ontworpen met veiligheidskenmerken zoals vergrendelingsmechanismen om onbedoeld inklappen te voorkomen.

Al met al bieden vouwladders een uitstekende oplossing voor iedereen die regelmatig op hoogte moet werken en behoefte heeft aan een veelzijdige, stabiele en veilige ladder. Het is echter altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en veiligheidsmaatregelen in acht te nemen om ongelukken te voorkomen tijdens het gebruik van een vouwladder.

Specificaties:

 • Aantal sporten: 4×5
 • Afmetingen rechtopstaand: 310-527 cm
 • Afmetingen vrijstaand A-stand: 155-275 cm
 • Werkhoogte: 6,4 meter
 • Breedte basis: 67 cm
 • Sportafstand: 28 cm
 • Gewicht: 16,7 kg
 • Maximale belasting: 150 kg
 • Certificaten: EN 131
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar
 • Formaat verpakking: 30x65x155 cm

 

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu