Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

ALX Telestabilisator

86,00 ex | 104,06 incl

Verhoog de stabiliteit van uw rolsteiger met de Alumexx Telestabilisator, verstelbaar van 2,0 tot 2,8 meter. Robuust, eenvoudig te installeren en ontworpen voor maximale veiligheid op elke werkhoogte.

EAN: 8719998040876
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Maximale Stabiliteit met de Alumexx Telestabilisator voor Rolsteigers

Bij Alumexx streven we ernaar om uw werk op hoogte niet alleen efficiënter maar vooral veiliger te maken. Onze Alumexx Telestabilisator voor rolsteigers is ideaal voor professionals die stabiliteit en betrouwbaarheid eisen tijdens hun werkzaamheden op hoogte.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Verstelbaarheid voor Uw Gemak: De Alumexx Telestabilisator is ontworpen met het oog op flexibiliteit. Met een verstelbereik van 2,0 tot 2,8 meter past deze stabilisator zich aan aan de specifieke hoogtevereisten van uw rolsteiger. Hierdoor bent u verzekerd van maximale stabiliteit, ongeacht de werkhoogte en ondergrond.
  2. Robuust en Duurzaam Ontwerp: Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, staat de Telestabilisator garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het robuuste ontwerp zorgt voor een solide basis, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Zo kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw rolsteiger stevig staat.
  3. Eenvoudige Installatie en Verstelling: De Telestabilisator is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een eenvoudige installatieprocedure en  verstelling kunt u snel aan de slag. De verstelbare lengte maakt het aanpassen van de stabilisator aan de specifieke eisen van uw project een kwestie van enkele ogenblikken.
  4. Veiligheid Boven Alles: Onze Telestabilisator draagt bij aan een veiligere werkomgeving door extra stabiliteit te bieden aan uw rolsteiger. Dit is vooral cruciaal bij het werken op hogere hoogtes en oneffen terreinen

Voeg de Alumexx Telestabilisator vandaag nog toe aan uw rolsteigeruitrusting en ervaar de geruststellende zekerheid van maximale stabiliteit tijdens uw werkzaamheden op hoogte. Bij Alumexx.nl staat veiligheid op de eerste plaats, en onze producten zijn ontworpen om uw werk op hoogte zo veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu