Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoeken

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

ALX Platform 190 – Lichtgewicht carbon

Vanaf: 179,00

Dit platform weegt maar liefst 4 kilogram minder dan de houten variant. Hierdoor wordt het afbouwen en afbreken veel lichter werk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het platform.

EAN:
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Dit lichtgewicht carbon platform, met een lengte van 190 centimeter, weegt maar liefst 4 kilogram minder dan een standaard houten platform. Desondanks blijft de kwaliteit van het platform onverminderd hoog. De platformen van Alumexx volgen een universele maatvoering, en dat geldt ook voor het lichtgewicht carbon platform. Hierdoor zijn deze rolsteigerplatforms compatibel met steigers van Altrex, ASC Euroscaffold en andere merken die dezelfde maatvoering hanteren.

Met een breedte van 60 centimeter volgt het platform de standaardmaatvoering die door grote merken wordt gehanteerd. Hierdoor past het platform perfect binnen de frames van een 75 centimeter brede rolsteiger. Bij een rolsteiger van 90 centimeter breed is er nog voldoende ruimte om schoren langs de platformen te plaatsen. Voor rolsteigers van 135 centimeter breed kunnen zelfs twee platformen naast elkaar worden gebruikt om een ruim werkoppervlak te creëren.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu