Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

Alumexx Level-up telescoopladder 3.8

149,00 ex | 180,29 incl

Stap in de wereld van professionele prestaties, waar veiligheid hand in hand gaat met een soepele elegantie, dankzij het geavanceerde soft-close systeem. Het is niet zomaar een ladder; het is een statement van ambitie en verfijning. Maak kennis met de ALUMEXX LEVEL-UP 3.8 : de belichaming van excellentie in telescoopladders.

EAN: 8719998983326
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

De ALUMEXX LEVEL-UP 3.8 is gemaakt met de professional in gedachten. Het soft-close systeem geeft niet alleen een gevoel van luxe, maar zorgt ook voor een veilige en gecontroleerde intrekbeweging. Geen schokken, geen abrupte sluitingen – alleen vloeiende bewegingen die getuigen van de hoogste normen in vakmanschap.

De specificaties van de Alumexx Level up:

  • Aantal sporten: 13
  • Opberglengte: 0.89 meter
  • Uitgeschoven lengte: 3.81 meter
  • Max. werkhoogte: 4.81 meter
  • Gewicht: 14.8 kilogram
  • EAN: 8719998983326
  • VGS veiligheidsgarantie
  • Nederlandse warenwet
  • NEN 2484
  • Europese EN 131 norm
  • TÜV Gecertificeerd

In de wereld van professioneel gebruik is veiligheid de hoogste prioriteit, en de LEVEL-UP voldoet aan deze eis op voortreffelijke wijze. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, combineert deze telescoopladder lichtheid met duurzaamheid. De antislipvoeten verzekeren stabiliteit op elke ondergrond, terwijl de robuuste sporten betrouwbare ondersteuning bieden, zelfs op de hoogste treden.

Of je nu een aannemer bent die dagelijks op hoogtes werkt of een toegewijde doe-het-zelver die streeft naar perfectie, de LEVEL-UP is jouw partner in prestatie. Deze ladder past zich aan aan jouw behoeften en overstijgt verwachtingen door professionele functionaliteit te combineren met het comfort van het soft-close mechanisme.

Waarom nog wachten? Maak de investering in de LEVEL-UP van Alumexx en ervaar de revolutie in ladderprestaties. Het is niet alleen een kliminstrument; het is een symbool van professionaliteit, veiligheid en moeiteloze elegantie dankzij het geavanceerde soft-close systeem. Het is tijd om de norm te verhogen en te kiezen voor de ultieme telescoopladder-ervaring. LEVEL-UP: omdat jouw doelen de top verdienen.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu