Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

AGS-Pro voorloopleuning (Blank)

Vanaf: 179,00

 • Altijd een veilige leuning. Ook tijdens het opbouwen en afbreken!
 • Sinds 2018 verplicht bij professioneel gebruik.
 • De best verkrijgbare voorloopleuning.
EAN:
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Versnel het opbouwen en afbreken van je werkplek aanzienlijk met de AGS-Pro Voorloopleuning. De voorloopleuning biedt dezelfde versteviging van uw rolsteigers als 2 horizontale en diagonale schoren bij elkaar! Na veel vijven en zessen in de ontwikkeling van de voorloopleuning, is deze TIEN uiteindelijk ontstaan. Licht, gemakkelijk mee te werken, biedt veel stabiliteit in de rolsteiger.

Voordelen van de AGS-Pro Voorloopleuning:

 1. Snel Opbouwen en Afbreken:
  • Dankzij de AGS-Pro Voorloopleuning wordt het opzetten en afbreken van je werkplek een moeiteloze taak. Bespaar waardevolle tijd en verbeter de algehele efficiëntie van je werkzaamheden.
 2. Leuning voor Betreden Platform:
  • Met de voorloopleuning heb je al een veilige leuning beschikbaar voordat je het platform betreedt. Dit elimineert wachttijden en verhoogt de veiligheid vanaf het allereerste moment.
 3. Eenvoudige Installatie:
  • Deze voorloopleuning is gemakkelijk te installeren, waardoor kostbare tijd op de werkplek wordt bespaard. Een intuïtief ontwerp zorgt voor een snelle montage.
 4. Duurzaamheid materiaal:
  • Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is de voorloopleuning bestand tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Dit resulteert in een investering die zichzelf terugbetaalt in langdurige betrouwbaarheid.
 5. In lijn met Veiligheidsvoorschriften:
  • AGS-Pro voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor je vol vertrouwen werkt, wetende dat je aan alle vereisten voldoet.

Waar je ook werkt, vertrouw op de AGS-Pro Voorloopleuning voor een betrouwbare, veilige en efficiënte werkervaring. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze leuning je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt!

Voor informatie over norm van 2018 waarbij de voorloopleuning verplicht is gemaakt bij professioneel gebruik, klik hier: Wijziging regelgeving 2018

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu