Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

ALX één persoon Rolsteiger 6.2 WH

1.599,00 ex | 1.934,79 incl

JANUARIACTIE

+ Gratis wiel upgrade naar 800kg belastbaar.
+ Gratis Steigervoeten.

EAN: 8719998998726
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte rolsteiger voor jou als zelfstandige professional of voor diegenen die graag zelfstandig werken? Maak kennis met de 2-Tower 62 rolsteiger, met een werkhoogte van 6,2 meter. Deze rolsteiger is ontworpen voor optimale efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor je in slechts 8 minuten klaar bent om aan de slag te gaan, en dat alles zonder gereedschap en met slechts één persoon. Voor een stabiele basis adviseren we alleen een waterpas, mocht de ondergrond ongelijk zijn.

De één persoon  rolsteiger is uitgerust met 200 mm wielen, voorzien van remmen en diepe spindels, waardoor je de steiger moeiteloos waterpas kunt zetten. Bovendien zijn in- en uitschuifbare haken aanwezig om je steigeronderdelen op te hangen tijdens de opbouw.

Deze één persoon rolsteiger bestaat uit:
10 x opbouwframe 75-28-4
2 x platform met luik 1.2m
7 x dubbele horizontaalschoor 1.2m
1 x kantplankset 0.75×1.2m scharnierend
4 x telestabilisator 1.5m
4 x wiel 200mm stalen spindel
16 x borgclip

Gemaakt van hoogwaardig klasse 3 aluminium en Tüv gecertificeerd, is deze rolsteiger ontworpen met ideale krachtberekeningen, waardoor veiligheid gegarandeerd is. Zelfs werken met twee personen tegelijkertijd is mogelijk.

De samenstelling omvat onder andere opbouwframes, platforms met luik, dubbele horizontale schoren, een kantplankenset, telestabilisatoren, wielen en borgclips.

De Alumexx éénpersoons rolsteiger is niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig. Dankzij het compacte formaat en het eenvoudige montageproces bespaar je kostbare tijd op de werkplaats. Met verstelbare platformhoogtes en optionele accessoires zoals stabilisatoren en wielen, biedt deze rolsteiger maximale flexibiliteit voor verschillende werkzaamheden en terreinen.

Kies voor de Alumexx éénpersoons rolsteiger en investeer in veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en til je kluservaring naar een hoger niveau! Voor 12.00 besteld is de volgende werkdag geleverd.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Werkhoogte ICOON v4 Tekengebied 1 klein.jpg (2) v2

Er wordt vaak gesproken over 3 soorten hoogtes bij steigers. Werkhoogte is de hoogte die u maximaal veilig kunt bereiken vanaf de steiger.

De steigerhoogte is de daadwerkelijk hoogte van de steiger. De platformhoogte is de hoogte waarop u staat.

Voor meer informatie hierover, klik hier.

Door middel van de gebruikershandleiding laten wij je stap voor stap zien hoe je een rolsteiger opbouwt.

De gebruikershandleiding vindt u hier. Lees voor aanvang van de montage- en demontage werkzaamheden altijd eerst de veiligheidsinstructies door.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu