Gratis verzending binnen 24u

Hulp nodig? 076-303 35 96

logo alumexx dark 2
Zoek

⚡ Chat voor een korting, niet geldig op acties ⚡

ALX één persoon Rolsteiger 8.2 WH

2.299,00 ex | 2.781,79 incl

JANUARIACTIE

+ Gratis wiel upgrade naar 800kg belastbaar.
+ Gratis Steigervoeten.

Gratis Steigervoeten

(t.w.v. € 73,-) bij
alle rolsteigers GRATIS bijgeleverd!

  • 8,2 m werkhoogte
  • Door 1 persoon op te bouwen
EAN: 8719998998719
Veilig en snel betalen
betaalmethodes 2 lijnen 1 in3

Beschrijving

De 2-Tower 82 rolsteiger is de ideale rolsteiger met 8,2 m werkhoogte voor de ZZP-er of iemand die graag alleen werkt. De rolsteiger is gemakkelijk in 8 minuten op te bouwen zonder gereedschap door 1 persoon. Alleen een waterpas wordt aangeraden om de steiger eventueel goed recht te zetten, mocht dat nodig zijn door een ongelijke ondergrond. Doordat de rolsteiger is voorzien van 200 mm wielen ( geremd) met diepe spindels kan de steiger zeer gemakkelijk waterpas worden gezet.

De rolsteiger is voorzien van in en uitschuifbare haken om uw steigeronderdelen aan te hangen tijdens het opbouwen van de rolsteiger. Doordat de steiger geproduceerd is van hoogwaardig klasse 3 aluminium (tevens Tüv gecertificeerd) en ontwikkeld is vanuit het oogpunt van ideale krachtberekeningen mag u wel met 2 personen op de rolsteiger tegelijkertijd werken.

Samenstelling:
14 x Opbouwframe 75-28-4
3 x Platform met luik 1.2 m
10 x Dubbele horizontaal schoor 1.2 m
1 x Kantplankenset
4 x Telestabilisator
4 x Wiel 200 mm
24 x Borgclip

Bekijk de productvideo voor meer informatie.

Tevens is de éénpersoon rolsteiger  om te vormen naar een gemakkelijke trolley, waarmee u de gehele steiger zeer compact verplaatst.

Over de 2-Tower serie:
De 2-Tower rolsteiger serie bestaat uit 4 rolsteigers met 4,2 m, 5,2 m, 6,2 m en maar liefst 8,2 m werkhoogte. Tevens maakt er een universele trapgatsteiger deel uit van de serie.

De Alumexx éénpersoons rolsteiger is vervaardigd van duurzaam aluminium, waardoor hij lichtgewicht is en toch sterk genoeg om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen. Dankzij het compacte formaat en het eenvoudige montageproces is deze rolsteiger snel en gemakkelijk op te zetten, waardoor je kostbare tijd bespaart op de werkplaats.

Met zijn verstelbare platformhoogte en optionele accessoires zoals stabilisatoren en wielen, biedt de Alumexx éénpersoons rolsteiger maximale flexibiliteit voor verschillende werkzaamheden en terreinen. Of je nu schildert, stuct, renoveert of gewoon toegang nodig hebt tot moeilijk bereikbare plaatsen, deze rolsteiger staat altijd voor je klaar.

Dankzij de uitstekende kwaliteit en het vakmanschap van Alumexx ben je verzekerd van een investering die zichzelf terugbetaalt in veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Bestel vandaag nog je Alumexx éénpersoons rolsteiger en til je kluservaring naar een hoger niveau!

Productvideo

Neemt u bij vragen contact met ons op

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vaak gestelde vragen

Staat het product dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen? Wij zijn de specialist in klimmaterialen en wij helpen je graag om tot het gewenste eindproduct te komen. Mail naar offer@alumexx.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Werkhoogte ICOON v4 Tekengebied 1 klein.jpg (2) v2

Er wordt vaak gesproken over 3 soorten hoogtes bij steigers. Werkhoogte is de hoogte die u maximaal veilig kunt bereiken vanaf de steiger.

De steigerhoogte is de daadwerkelijk hoogte van de steiger. De platformhoogte is de hoogte waarop u staat.

Voor meer informatie hierover, klik hier.

Door middel van de gebruikershandleiding laten wij je stap voor stap zien hoe je een rolsteiger opbouwt.

De gebruikershandleiding vindt u hier. Lees voor aanvang van de montage- en demontage werkzaamheden altijd eerst de veiligheidsinstructies door.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn getest conform de geldende wet- en regelgeving.

Je hebt minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs standaard 5 jaar garantie op
productiefouten.

Al onze producten worden gratis binnen 24 uur verzonden. U wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Hulp nodig bij uw bestelling ?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hoofdmenu