Banner Alumexx Webshop nieuwsbericht Smart Level Ladder

Alumexx voegt Smart Level Ladder producten toe aan assortiment

banner smart level ladder

Alumexx voegt gerenommeerd ladder merk Smart Level Ladder toe aan assortiment. Smart Level Ladder is een wereldwijd begrip in de ladder industrie. De ladders zijn uitgevoerd met een 2-tal geïntegreerde veiligheidssystemen, die ervoor zorgen dat men nog sneller en veiliger kan werken.

De ladders zijn in 2009 ontwikkeld en daarna nog jaren doorontwikkeld tot een veilig EN131 en NEN 2484 goedgekeurd hoogwaardig kwaliteitsproduct. Tevens zijn de ladders ook TÜV en GS gecertificeerd. Kortom, deze voldoen aan de aller hoogste kwaliteitskeurmerken.

De 2 veiligheidssystemen:
Door middel van het Smart level systeem, staat de ladder altijd binnen één seconde waterpas, tot een hoogteverschil van 19 cm. Dit scheelt niet alleen veel gepruts met een schuine ondergrond, het is ook veel veiliger en daarnaast is het wettelijk verplicht om de sporten van een ladder altijd recht te hebben staan.

Het Top safe systeem is een klemsysteem aan de bovenkant dat ervoor zorgt dat een ladder binnen één seconde muurvast staat. Hierdoor kan een ladder niet meer kantelen of kiepen, een noodzaak voor iedereen die veel met ladders werkt. 

Het aanvullen van het assortiment met producten voorzien van een hoge veiligheidsnorm en toch een betaalbare aanschafwaarde is iets wat Alumexx hoog in het vandaal heeft staan. Smart Level Ladder is een merk wat hier goed in past.

Alumexx voegt een 2-tal 2-delige ladders toe (2×12, 2×14) en een 2-tal 3-delige ladders (3×10, 3×14).

Bekijk hier de nieuwe Smart Level Ladder producten, tevens toegevoegd diverse productvideo’s.

smartlevelbalk
Facebook
Twitter
LinkedIn

Klanten die u voorgingen...

Hulp nodig bij uw bestelling ?