Etten-Leur, 30 mei 2018 – Alumexx N.V., de aan Euronext Amsterdam genoteerde leverancier van hoogwaardige aluminium klimmaterialen voor de ZZP en doe-het-zelfmarkt, heeft een partner overeenkomst getekend met OnderhoudNL.

OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in 6 marktsegmenten c.q.. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwenonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland.

Alumexx heeft voor OnderhoudNL al een productgamma samengesteld waarmee leden via de Alumexx dealers tegen speciale prijzen en voorwaarden Alumexx klimmaterialen kunnen verkrijgen. De komende jaren gaat Alumexx haar programma nog veel verder uitbreiden waarin de samenwerking met de leden van OnderhoudNL zal leiden tot nog specifiekere arbeidsmiddelen van Alumexx , passend bij de werkzaamheden van de doelgroepen binnen OnderhoudNL.

CEO Jeroen van den Heuvel van Alumexx : “ wij zijn ontzettend positief over het partnership welke we aan hebben mogen gaan met OnderhoudNL. Deze vereniging staat echt voor haar leden en brengt hiermee een win-win situatie voor leden én partners. Al jaren bestuderen wij deze schitterende vereniging die ook juist staat voor de ZZP-er, het MKB en de grotere bedrijven. Een heel breed marktsegment, waarin juist voor de startende en kleinere bedrijven de producten van Alumexx een uitkomst bieden voor de mix van betaalbaarheid en kwaliteit. Daar wij met Alumexx gaan voor de lange termijn strategie, zijn wij verheugd met deze overeenkomst en het oog op de toekomst”.

Het partnership met OnderhoudNL past in de afgegeven groeistrategie van Alumexx NV en zal bijdragen aan de uitbreiding van het zakelijke dealernetwerk.

Voor meer informatie kunt u terecht bij OnderhoudNL , Alumexx en/of via onderhoudnl@alumexx.nl